Kniv Sharpner med sugekop Montering Fixable Skærpe Sten Hvæssesten Sucker Funktion Sharpeners Slibe værktøjer Slien

Bedømmelse 

kr39.20

-24%

kr52.26

Ny vare

1 Varer

Tags: sharpner, diy el-blyantspidser, store slibestenen, whetston, retro sten cup, kniv sharpner sten, xiamoi sharpner kniv, diamant sharpner, slib krogen, nøglering kniv.

【BRINGE DINE KNIVE TILBAGE TIL LIVET】 køkkenkniv blyantspidser er der sigter på at spare din sløvet knive.Som du ved, selv de dyreste kniv, du også nødt til at vedligeholde det, efter lang tid med og sløvet knive er flere risici for at skade mennesker.For at spare dig for madlavning tid, og beskytte dine fingre, du har brug for sådan en kniv og slibesten.

【LET AT BRUGE】 2-trins-system til slibe knive plus en honing stang til saks til helt at reparere, genoprette og polere dine beskadigede knive.Bare sætte bladet i hver af de slots ,og derefter trække kniven et par gange på en retning for hurtig, effektiv slibning.Din kniv, vil blive usædvanlig skarp, som en ny.

【Pålidelig Slibesten】 Denne Slibesten Værktøj Har en One-Knappen Stærk Suge-Design, Kan Du Grad Det Komfortabelt Og Tæt.Kan Stabilisere Sig På Tælleren, Skal Du Sørge For Sikker, Når Du Sliber.

【Passer TIL de FLESTE AF KNIVE】 Professionel kniv og slibesten passer til de fleste køkken knive undtagen savtakkede, keramiske knive.Mini size kokkens kniv slibesten vil ikke tage din begrænset på køkkenbordet.Du vil nyde din madlavning tid, mens at have skarpe knive.

Certificering SGS
Fixable Skærpe Sten Sucker Funktion Blyantspidser
Funktion Lager
Model-Nummer FV0212
Metal Type ABS/wolfram stål/keramik/430/gummi
hvæssesten Sugekoppen Kniv Sharpner

Relaterede varer