Multifunktions Håndholdte Damper Tøjet Mini Elektriske Damp-Strygejern-Kit Til Tøj Stof Damper Generator Til Rejser(E

Bedømmelse 

kr114.96

-48%

kr221.13

Ny vare

1 Varer

Tags: kommercielle damper, bad damp generator, hjem apparater generelt, generator damp, strygejern damp, damper, gratis forsendelse elementer under en dollar, bestyrelsen strygejern, tøjet damper, hair steampunk.

Steam børste brug. 1. Den vigtigste funktion af strygejern og-tøj, specielt til at smage den rolle sterilisation.I særdeleshed, hot-børstet undertøj kan steriliseres effektivt.Hertil kommer, at den overdådigt legetøj i andre boliger må ikke rengøre og samle en masse af bakterier i lang tid.Vær særlig opmærksom på at almindelige strygejern, således at børn kan have det sjovt, forældre kan være forvisset om.

2. I brug, kan du tilføje nogle af parfume, så dampen vil have en duft.Det tøj, der er placeret i skab i lang tid vil have en lugt, som kan fjernes med denne metode. 3. I processen med at rense, en lille mængde af eddike kan sættes i, som effektivt kan fjerne igler.

Om duften: En ny steam børste vil have en smag.Nogle af de venner, der bruger det for første gang, vil føle sig tung.Dette er normalt.Når vandet er brugt, er vandet ikke indtaste den vigtigste enhed.Temperaturen af hovedenheden er relativt høj.Forstøveren er volatilized, og damp børster over hele verden er de samme.Det er ligesom en tøj butik.Det skal have en smag.

Om strygejern og-effekt: plug i vandet efter tilsætning af vand, vent, til lampen til at gå ud efter, at indikatoren er slukket, er det interval, der er 2-3 sekunder, spray på tøjet, hvis temperaturen er for hurtigt, højde, strygejern og-ikke vil blive nået, og effekten vil naturligvis falde. .

Om vandlækage: Så længe der er vand tilbage i steam-afdeling, der vil være en let damp der kommer ud, efter opvarmning, hvilket er normalt.

Stik Type:EU Stik,det gælder, Indonesien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og så videre.

Navn:Elektrisk Strygejern Damp Kit

Farve: grøn + hvid

Materiale:ABS + PC

Spænding:220-240V, 50Hz

Effekt:650W

STØRRELSE(Lxbxh):Ca. 33cm * 14cm * 7cm

Wire længde: Ca. 1,4 m

Ansøgning:Strygejern og-tøj, sadel, gardin, tæppe, sofa, sterilisation og mide fjernelse, pleje-gulvtæppe, værelse befugtning.

Elektriske strygejern damp børste strygejern på grundlag af traditionelle opdateret, en stigning på mere end funktionelle, moderne liv er en god hjælper i hver husstand

Bøjle direkte gennem kontinuerlig spray direkte fjerne rynker hurtigt.

Tøj på bordet, strygejern og-bord af en stærk spray fjerne klappen.

Børste gennem kroppen hurtigt tør kontinuerlig spray direkte forurenet jord, osv.

Pakken Indeholder:

1* Elektriske Strygejern Damp

1* målebæger

1* beskyttelse bestyrelsen

1* engelsk manual

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Steam Varighed (Min.) 12min
Model-Nummer Elektriske Strygejern Damp
Støtte No
Understøtter Anti Tørt Brænde No
Certificering CE
Effekt (W) Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Klassificering Steam børste
Temperatur Gear Enkelt Gear
Størrelse(Lxbxh) Ca. 33cm * 14cm * 7cm
Spænding (V) 220-240V
Vandtank, Kapacitet (l) 0.8 L
Wire Længde Ca. 1,4 m
Mærke Cikuso
Materiale ABS + PC

Relaterede varer