2020 Ny Stil Elastisk Anti-støv Sofa Dække Snit L-formet Hjørne Stramme Wrap Sofaen Dække Slipcover Sofa Tilfældet for Kæledyr

Bedømmelse 

kr27.41

-49%

kr54.76

Ny vare

1 Varer

Tags: kort sofabetræk, hjørne sæt, fit vandtæt sofa dække kæledyr, dække sofa, sæt hjørne sofa dækker, plaid på sofa, sofaen dække sofa, l-formet sofa cover design, lænestol slipcover diy, living sofa hjørne.

Beskrivelse:

L Form sofa behov for at købe to stykker af sofabetræk.Bemærk at måle længden af AA og BB som nedenstående billede viser,derefter vælge din størrelse.

Funktioner:

- Elastisk stof for nem anvendelse. - Alle runder uden hjørner indpakket, ikke let at krølle; - Elastik nederst, ikke let at forskydning. - Det passer til de fleste typer sofa, som stof, sofa, eller en læder sofa med hul.BESKYTTELSE : De slipcover skjolde og beskytter dine møbler fra spild, pletter, slid og ælde for at forhindre det fra at blive ødelagt.Det er fantastisk til hjem med kæledyr, eller for enhver, der søger en økonomisk løsning til møbler beskyttelse, og fikse op i din stue og imponere dine gæster med at bruge færre penge.NEM PLEJE: Nemt at sætte op og samle op; maskinvaskes, koldt vand, må ikke bleges, tørretumbles lav, strygejern og-ikke.

Bemærk

1. I Manuel Måling, en fejl af 1-4 cm er acceptabelt.

2. Hvis du ønsker at ændre produktet, der skyldes forkert størrelse, så du bedes venligst kontakte os.

3. Hurtig og gratis fragt betyder ikke, at du ikke vil have til at betale ekstra skik.

4. Sofaen eller dækning størrelse i de forskellige lande er ikke det samme.Bemærk gøre ordentlig forskning og måle dem nøjagtigt, før du køber.

5. Den lange rejse kan gøre produktet smule foldet eller creasy.Men vil dette ikke påvirker kvaliteten og brugen af produktet.

6. Vi tilbyder ikke detailpakning service.Hvis du er købe produktet til erhvervsmæssige formål eller til at præsentere det som en gave, bedes du overveje at emballagen på din ende.

7. Da brugen af forskellige skærme, det billede, der måske ikke afspejler den reelle farve af produktet.Men vi garanterer, at den stil vil være den samme, som vist på billedet.

I tilfælde, du finder nogen problemer, mens du bruger vores hjemmeside, eller placere en ordre, bedes du kontakte os.

Advarsel

· Undgå at bruge blegemidler til vask af dynen

· Vaske det af med beklædningsgenstande eller tøj med lignende farver.

Dette emne indeholder sofa dækker kun, ikke omfatter pudebetræk.

Fragt og Tilbagebetaling

1. Vi sender alle ordrer inden for 5 dage, fordi nogle af sikkerhedstjek ved Molecularart.dk.kom.Shipping dato, kan blive udvidet på grund af ferie.

2. Dit produkt vil blive leveret til dig inden for 10 til 60 dage.For lande, hvor vi får færre ordrer, og leveringstiden vil være 120 dage.

3. Vi påstår ansvaret for at være ansvarlig for enhver forkert levering og kvalitet i produktet.

4. Selskabet kan ikke være ansvarlig for at betale eventuel told skat for destinationslandet.

5. De krævede oplysninger, herunder adresse, postnummer, telefonnummer og mobilnummer skal være fuldstændige og nøjagtige.

6. For enhver russisk nationale kunde, bedes du angive dit fulde navn på komplet levering af dine varer.

7. Til engros forhandlere, anbefales det at kontakte os direkte for at få den bedste pris samt fragt rabatter.

8. Kina Post, der er Registreret luftpost bruges til forsendelse af dine varer i Usa, Europa og andre dele af verden.Det tager normalt 15 til 45 arbejdsdage til at levere din pakke til dig.Hvis det samlede køb overstiger $180, EMS eller DHL vil blive ansvarlig for at levere dine produkter til dig.Hvis du har en forsendelse favorit, så kontakt os og lad os det vide.

Vender tilbage

Vi sørger for, at kontrollere alle varer inden afsendelse dem til dig.I tilfælde af at en vare er beskadiget under forsendelse eller levering, tøv ikke med at give os et kald og lad os vide, inden for de næste syv dage.Vores dedikerede kundeservice efter at have kontrolleret for enten vil sende dig en udskiftning af din ordre gratis eller returnere dine penge.Kundetilfredshed er vores primære motiv.

Om Feedback

Kunde feedback er meget vigtig for vores virksomhed, bedes du give feedback efter hver leverance.Hvis du er tilfreds med produktet og den service, der ydes, så sørg for at lade positiv feedback og vurdere os.I tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os, og vi vil gøre alt for at løse det.Forvente et svar fra os inden for 24 timer med en forklaring og en undskyldning.Vi ville sætte pris på, hvis du vil kommunikere med os, før du skriver negativ feedback.

mønster TRYKT
Mønster Type Plaid
Model-Nummer af407
Produktion Sofa Dækning
Stil Japan Stil
Størrelse 1/2/3/4 Seats
Mærke Afervor
Materiale 100% Polyester
Gældende Sofa Snit Sofa

Relaterede varer