Engros 50stk/meget Høj Kvalitet Røde linjer Sten Kærlighed Hjerte Vedhæng 16mm DIY Smykker at Gøre Øreringe Halskæde til kvinder

Bedømmelse 

kr100.86

-13%

kr115.94

Ny vare

1 Varer

Tags: mode hoop, jeg elsker dig, farve hoop, hjerte neckl, runde røde kors vedhæng, gave kærlighed, red tree vedhæng, diy-hjerte, angel ornament, heat pad for rygsmerter.

Røde linjer sten hjerte-formet halskæde vedhæng Funktion: Materiale: Sten Størrelse: ca 0.63 i*0.63 i*0.24 i Form: hjerte-formede kærlighed Vægt: ca 2,4 g / stk, om 0.001 lb Antal: 50stk/masse sten er en form for styling sten med tæt kvarts krystal knopper på overfladen.Farven er ren og hvid, og krystal er som jade.Det er smukt udskåret.Formen er varieret.Den yndefulde stjerne blinker som et bjerg.Det er som et landskab med is og sne 1. Stabilisere følelser og rolige stemninger i urolige ting 2, kan forbedre hukommelsen af inspiration intelligens, styrke den ånd af vitalitet, således at tænkning er klar Sten produkter, der kan give dig dybt positiv energi, fred, balance, healing, meditation, balance følelsesmæssige energi for unge begyndere -, energi-yoga forsyninger, samlinger af kunst, smykker at gøre, og opdagelsen af forbrugsstoffer.Program: 1. Personlig charme til enhver lejlighed, unikke gaver! 2. For tøj, tilbehør vil være mere elegant. 3. Matche smykker, halskæder eller øreringe.Bemærk: • Det er et naturligt materiale med høj hårdhed.Efter at de kunstigt høje polering, nogle gange vil det producere et lille knæk, men vi vil ind én efter én, før forsendelse for at sikre, at alt er intakt.Hvis du har et problem med varer, bedes du kontakte os først, vi vil løse det så hurtigt som muligt.

Metaller Type Rustfrit Stål
Materiale Sten
Stil Trendy
Bøde eller Mode Mode
Model-Nummer 16mm*16mm*6mm 0.63 i*0.63 i*0.24 i
Element Type Vedhæng
Vedhæng Type SOLITAIRE
Form\mønster Hjerte
Køn Unisex
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Funktion Stemningen Tracker

Relaterede varer