Brugerdefineret Gøre 25 Farver, Linned Shaolin Uniform Buddhistiske Munk Kung fu Kampsport Passer Tai chi Wing Chun Wudang Taoistisk Tøj

Bedømmelse 

kr429.81

-19%

kr537.26

Ny vare

1 Varer

Tags: chun, shaolin, munk uniform, shaolin kung fu, buddhistisk munk tøj tøj, buddhistisk munk robe, oki printer, tøj taoistisk, vildsvin jagt, uniform wushu.

VIGTIGT:

Hej Venner, dette uniform vil blive skræddersyet til dig, så når du bestiller denne vare, bedes du efterlade en besked til os og fortæl os om din HØJDE, VÆGT, BRYST, TALJE oplysninger i tommer eller cm.Så vores skrædder kan gøre dit tøj hurtigt og sende det ud så hurtigt som muligt.Normalt for brugerdefinerede ordrer, vil vi sende det ud inden for en uge .

Produkt Indføre

Styl e: sengetøj i høj kvalitet gamle design Kinesiske kung fu uniform.Den kjortel, der er mid-længde stil, som er længere end vores normale kung fu jakke og når omkring dine knæ.Der er ingen knapper på manchetterne.Der er elastikker ved talje og ankler.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at foretage ændringer på design af dit tøj.

Post Omfatter: mid-length kappe, bukser

Stof: sengelinned af høj kvalitet.Det er mid-vægt, blød, åndbar og meget behagelig at have på til alle årstider.

Farve: 25 farver helt.Bortset fra de anførte 13 farver, der er grå, mørk pink, mørk rød, mørk grøn, peacock blå, mørk blå, lys blå, lys grøn, lys lilla, mørk gul, lys camel, mørk camel.Giv os venligst besked, hvis du ønsker, at disse farver, som vi ikke liste.

Størrelse: custom made for alle størrelser.For venner, hvis vægten er over 100 kg eller 220 lbs, er vi nødt til at opkræve ekstra 10 USD for de ekstra udgifter til tekstiler.

Shipping Information

Vi er beliggende i Dengfeng , Zhengzhou By i Kina.Her er placeringen af Shaolin Templet.Vi vælger den sikreste og bedste shipping metoder til hele verden.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp med transporten.

Retur & Refusion

Vi vil vælge og kontrollere hver post omhyggeligt, før det sendes ud.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at returnere vores produkter til en ændring eller refundering, så længe det er i originale tilstand og ikke bruges.

Kundeservice

Tøv ikke med at kontakte os, når du måske har brug for hjælp fra os.Vi nyder al kommunikation med dig.

Engros service

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for engros-eller tilpasset service.Vi tilbyder meget konkurrencedygtige fabrik, engros pris.

Køn MÆND
Funktion Anti-Pilling
Materiale Linned
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Model-Nummer shaolin
Stof Type Vævet
Element Type Sæt
Unisex Ja
Sport Type Kampsport
Krave V-Hals
Mærke kungfuworld

Relaterede varer