Kunstig orkide, højde 65 cm, Phalaenopsis, keramisk gryde, Ideel til hjemmet udsmykning, natural Touch

Bedømmelse 

kr149.39

Ny vare

1 Varer

Tags: kunstig orkide, grøn gryde, blomst ugle, Rød Rose, potte bukser, stor gryde til træ, man potte, haven champignon, lodret club, protea.

Ingen bekymringer, ingen vedligeholdelse, bare nyde!

I Maia Shop vi er specialister i design af syntetiske hyperrealistic planter.Vi er kendetegnet ved hjælp af top-notch materialer med de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed.Far til dit liv er et sofistikeret touch, uden at det er nødvendigt at udføre vedligeholdelse.

Flotte Detaljer: hyperrealistic planter

Vi er sofistikeret og afslappet kontakt, der manglede i dit hjem... den farve og dynamik, at det nye kontor har brug for, eller som en elegant detalje, der vil dekorere de mest specielle øjeblikke i dit liv, at

SPECIFIKATIONER:

Vedligeholdelsesfri-Spar på vedligeholdelse (brug ikke vand, gødning, beskæring), og du kan dekorere rum, hvor det ikke er fordelagtigt at placere naturlige planter.Holdbar-Vi bruger kun top-notch materialer med de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed.Materialer -Træer, der består af træstammer og naturlige siv, med kunstige grene og blade af høj formuleret kvalitet, for at give det den ønskede form.Foranstaltninger -Træet 105cm / 150 cm / 180 cm høj x 60 cm bred. -Pot: 20cm høj x 21cm bred.Original-nye væsentlige dekorativt element i bryllupper og særlige begivenheder, samt i kontor og reception.Sofistikeret Dekorere dit hjem på en sofistikeret, elegant stil.

Type orchid
Mærke ColoryVertical
Oprindelse ES(Oprindelse)

Relaterede varer