Herdio i Væggen Bluetooth Audio Control Forstærker-Modtager Wall Plate med USB-Mikrofon Aux-indgang (3,5 mm) Indgang Til Lyd-System Hjem

Bedømmelse 

kr376.57

-26%

kr515.83

Ny vare

1 Varer

Tags: hifi-fet forstærker, high power forstærker, home cinema system audio surround sound theater, prewired bass control plade, bluetooth audio stereo forstærker, amplifi audio, herdio, myphone micro usb, pure audio forstærker, bluetooth csr8670.

En BLUETOOTH-FORBINDELSE:Indbygget Bluetooth giver dig mulighed for at streame musik til en tilsluttet intercom-eller højttaler-system problemfri.Kompatibel med alle dagens seneste smart-enheder(iPhones, iPads, iOS og Androids-smartphones, tablets, PC, Laptops, Desktops, osv.) og en trådløs rækkevidde på 30+ fødder USB-PORT:audio controller funktioner USB-flash-hukommelse læseren for afspilning af medier, som også fordobler som opladning port til dine enheder.Det kan også bruges til telefonen oplades.AUX-3,5 MM AUDIO INPUT: For tilslutning fra alle eksterne lydenheder, plug and play-smartphones og andre musik-enheder højttaler terminal blok.tilslut op til (2) højttalere.NEM AT INSTALLERE: Væggen forstærker-system kan installeres på enhver væg i hjemmet eller på kontoret for alsidig, let at få adgang til lyd-konfiguration for nem opsætning.HVAD ER der I PAKKEN:1x in-wall audio Bluetooth-modtager wall plate,1XAC adapter,2Xscrews. *Den enhed, der kræver, at den person, der forbinder deres Bluetooth-enheden til at være i fronten af enheden *Mic virker kun, når den er indstillet til ekstern mikrofon tilstand"

Om os:

MarineMax er Kinas førende leverandør af forbrugerelektronik ,Vi har det største udvalg af forbrugerelektronik, Marine Elektronik, Home Ansøgningen Elektronik.

Vi tilstræber at få din 100% Tilfredshed fra jorden op, der giver en one-stop-shop-service for vores kunder.Vi har gennem mange års expert erfaring inden for forbrugerelektronik.Vores engagement i at yde det højeste niveau af service strækker sig fra din første forespørgsel via vores dedikerede after-sales support, og vores team er til rådighed for at hjælpe med ethvert spørgsmål, du måtte have i hele levetiden for vores produkt.

Forsendelse:

Vores Fragt-Omkostninger omfatter bekostning af fragt, håndtering og høj kvalitet emballering.

Vi er ikke ansvarlig for, ikke kan leveres adresse.Vi forbeholder os retten til at opkræve forsendelsesomkostninger igen for returnerede varer på grund af forkert adresse.

Elementerne er normalt sendes ud inden for 3 dage efter betalingen er blevet verificeret (Sat. & Sun.undtaget.)

Varen vil blive sendt via Kina Post Air Mail/EMS/FedEx/DHL/UPS/ .Du bedes give en detaljeret adresse og telefonnummer, de er meget vigtige til kurer.

Skader eller Manglende Dele:

Vores produkter er alle helt nye og kontrolleres omhyggeligt før du sender ud.Tjek venligst pakken før kurer blade.

Hvis du modtager en ødelagt vare eller manglende dele, skal du holde den oprindelige pakke og e-mail, billeder og dit telefonnummer til os inden 5 dage.

Hvis produkter, der muligvis skade under leveringen, kunderne har til at rapportere i 5 dage med din kontaktperson, telefonnummer og foto, der viser skader.I mellemtiden, kan det tage omkring 15 dage for rederiet at undersøge sagen, tak for din forståelse.

Garanti&Returret:

Vi garanterer Enheden mod defekter i materialer og udførelse ved almindelig forbruger brug for et år fra datoen for modtagelse af varer.

Denne begrænsede garanti gælder kun for hardware komponenter af produkter, der ikke er udsat for uheld, misbrug, forsømmelse, brand eller andre eksterne årsager, uautoriseret brug, ændringer eller reparation eller kommercielt brug.

Betaling:

PayPal er godkendt til alle kunder.Hvis du har brug for hjælp under checkout-processen, er du velkommen til at kontakte os inden for normal åbningstid via eBay-beskedcentralen.På dette tidspunkt PayPal er den eneste form for betaling vi accepterer for eBay-transaktioner, da det er den mest gennemsigtige betalingssystem online.

Feedback Og Vurderinger:

Vi vil arbejde sammen med dig, indtil du er tilfreds.vi håber, at du kan lade os en positive kommentarer.Hvis, for en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os via "Mine Beskeder" eller "Spørg Sælger Spørgsmål", inden de forlader neutral eller negativ feedback.VÆR venlig IKKE efterlader os med 1, 2, 3 -stjernede Detaljeret sælgerbedømmelser, fordi de er lig med negativ feedback.

Materiale Type Plast
Audio-Kodning Mono
Farve Navn Hvid
Mærke MarineMaxx
Out Power 100 Watt
Inputkilde AUX-in, USB, TF-kort, Bluetooth
Model Navn HWA-16BT
Element Type Forstærkere
Specielle Funktioner Bluetooth/USB/AUX
Item Størrelse No
Typle Hjem Forstærker
Element Vægt 0.31kg

Relaterede varer