Naturlig Sort Obsidian Smykker Halskæde Skåret Mellem Buddha Djævelen Vedhæng Med Perler, Kæde Mode Gave For Mænd/Kvinder

Bedømmelse 

kr54.89

-49%

kr109.77

Ny vare

1 Varer

Tags: guanyin, buddha lovbe, buddha neckl, obsidian, sort obsidian, obsidian sten, sort buddha halskæde, obsidian vedhæng, jade buddha vedhæng, lotus vedhæng i sølv.

Om kilden af obsidian

Magiske natural obsidian

I den Indiske sagn, et hold blev angrebet af fjenden, og det var i undertal.Når den dårlige nyhed kom, de smertefulde tårer af familien faldt på jorden, og det blev en lille sort sten.Det kaldes også en perle, der ikke længere græder.Hvem er denne sort meteorit vil aldrig græde igen.Fordi, pige af Apache har allerede drænet alle tårerne for dig, og gav obsidian til den person, han kan lide, hvilket betyder, at han ikke længere græder og er glad.

Post beskrivelse

Nye 2018 Naturlige Sten Udskåret Mellem Buddha Djævelen Vedhæng I Halskæde .

Materiale:Natural Obsidian.

Størrelse: 58*40mm

Emballage: OPP Poser, Konvolutter.

Velegnet til Objekt: Velegnet For Mænd Og Kvinder.

Opmærksomhed : Manuel måling kan have en lille fejl på 1-2 mm.

1. Ordre , vil vi skibet med China Post Almindelige Lille Pakke Plus INGEN Tracking

2. For>=5 ,med et tracking nummer & International shipping oplysninger Kina Post, der er Registreret luftpost,eller Epacket (USA) Og andre Shipping Metode, der Kan spores Med et tracking nummer & International shipping oplysninger 3 .for >=$150/ $200 ,gratis forsendelse ved EPACKET,DHL, EMS ,FedEx,UPS,TNT,Vejafgift (USA, Australien og det meste af Europa), og så kan Du kontakte mig for mere information

1.Garanteret 100%

Hvis du ikke er tilfreds med de elementer, uanset årsag, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller efterlade os en besked via Trade manager, vi vil svare inden for 24 timer.

2.Forsendelse

A:1-7 dage for behandling til at sende dine varer, efter at betalingen er godkendt til vi har et stort lager på hånden.

B: For Kina Post, der er Registreret luftpost, du normalt kan spore det, når vi sender det 7-10 dage, vent tålmodigt.For Almindelige eller Yanwen, vil det nå dig i den tid promissed, bedes du venligst vente til det.

C: Du må ikke åbne tvist direkte, hvis du ikke modtager ordren, før den shipping tid er forbi, bare kontakt os for en s olution.

3. Betaling

Spærrede er vores foretrække betaling metode, vi også acceptere, T/T, Western Union, kreditkort og paypal.Vi havde forventet at modtage din betaling inden for 3 dage efter din bestilling.

4. Husk

Vi vil altid beskytte vores slags købere' fordele.For en eller anden grund du ikke er tilfreds, skal du ikke åbne en tvist.Du kan:

Sv: returner varen til os i dens oprindelige stand for at få en tilbagebetaling.Eller en ombytning inden 30 dage.

B: Før mailing tilbage: venligst kontakt os for detaljeret vende tilbage og udveksling instruktion.Vi er ikke ansvarlige for tab som følge af manglende kommunikation.

C: Vi vil vende tilbage alle dine penge, undtagen forsendelse og ekspeditionsgebyrer efter vi har modtaget den returnere varer.

5.Om os & Feedback

Tak for dit besøg min butik.Jeg er en ny mor i Kina, åbnede jeg denne lille butik for at støtte min familie.Denne butik er næsten hele mit liv.Der er typer af smykker DIY resultater, mode tasker,sportsudstyr osv.Jeg vil forsøge mit bedste for at tilbyde den bedste service.Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte mig frit.

Hvis du kan lide mig, ligesom min butik, så lad mig 5 stjerner feedback.Tak meget meget meget!!Mine bedste ønsker for dig og din familie ---ZL Sjov

Funktion Velsigne med tryghed ,Bringer rigdom og lykke
Model-Nummer Halskæde
Kvalitet Høj Kvalitet
Halskæde Send ud med Lucky Halskæde
Form\mønster Figur
Bøde eller Mode Mode
Materiale obsidian
Kompatibilitet Andre
Funktioner Amulet
Navn Natural Obsidian Mellem Buddha Djævelen Halskæde
Vedhæng Type slide
Størrelse 58*40mm
farve black
Stil Trendy
Køn Unisex
Sten Produktionsbedrifterne Område Mexico
Metaller Type INGEN
Mærke NoEnName_Null
Element Type Vedhæng

Relaterede varer