KQTFT 1 Par af Udskiftning Ear-Pads for Philips SBC-HP400 SBC-HP430 SBC HP 400 430 Headset Ørepuder Earmuff Dække Pude Kopper

Bedømmelse 

kr53.85

-8%

kr59.16

Ny vare

1 Varer

Tags: diamant paint horse, philips fidelio x3, shp9600, philips sbc, mdr v55, hl145, android-udvikler, dk pi, svamp hovedtelefoner philips, hp-øret hovedtelefoner.

Med brug af headset, lyden bliver mere og mere egnet til din egen kanal.Men bakterier på øre pads også langsomt ved at vokse, og den gamle øre pads er også aldrende, men du ikke ønsker at smide det væk.Så problemer??

---Så fortvivl ikke !I vores butik, kan du finde det nye ørepuder for et mærke og en model af hovedtelefoner.Hvis du ikke kan finde den rigtige model, kan du altid kontakte vores kundeservice, de vil løse det for dig.

✎ Detaljeret:100% helt nye og høj kvalitet og Ikke origina

✎ Materiale:PU Læder & Blød Svamp

✎ Farve:Sort/ Hvid

✎ Element listen: 1 par af Ørepuder ( 2pcs ) (Ikke inkluderet hovedtelefoner)

✎ Passer til: Philips SBC-HP400 SBC-HP430 Hovedtelefoner.

※Løfte:lad os Venligst vide, før de forlader nogen negativ feedback, 1 point, 2 point lave DSR eller åbne eventuelle tvister,Bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer, og vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dit behov !!! ※

※Produkt Billeder, Der Blev Taget I Form※

※Hvis Betalingen Ikke lykkes, skal Du Ændre Måde at Betale※

◇Hvis der er nogen spørgsmål, er Du velkommen til at kontakte os, via "Stil sælger et spørgsmål", forsøger Vi vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks, skal Du give 1-2 arbejdsdage for os at følge.

Element Type Øre Pads
Pakke Ja
Model-Nummer For Philips SBCHP400 SBCHP430 Øretelefoner, Hovedtelefoner
Mærke KQTFT
Materiale Læder
Størrelse Standard

Relaterede varer