ANI 18K Solid Hvid Guld (AU750) Kvinder Engagement Stud Øreringe Certificeret Halo Ægte, Naturlig Diamant Øreringe Fødselsdag Gave

Bedømmelse 

kr2 161.54

-29%

kr3 087.88

Ny vare

1 Varer

Tags: 100 18k guld øreringe, ægte guld aks, guld 14k earlings, au750 guld, 14 k guld, 18 k, trendy beaded øreringe, guld ring, massivt guld hæle, 18k guld.

ANI 18K Solid Hvid Guld (AU750) Kvinder Engagement Stud Øreringe Certificeret Runde Ægte, Naturlig Diamant Øreringe Fødselsdag Gave Beskrivelse ANI Smykker er en af de førende smykke-producenter, designere og eksportører.Vores fabrik har gået gennem over tredive år af diamant guld smykke fremstilling.Professionel Smykker Producent, der ejes CAD Afdeling & fabrik, Cusomerized For velkommen.

Bedste Kvalitet, God Pris, Blandet Rækkefølge, Ikke Mindst anmodning, forsøger at levere den bedste service.Køb Mere, Mere rabat.Større ordre kan gratis forsendelse.Anden finger størrelse og forskellige center sten størrelse kan levere, afgift tilføje afhænger ændre.

100% Ægte produkter, foto, God kvalitet, Bedste Service.

ANI Engagement Ring til Din Bedste Elsker !!!!

Metal: 100% Ægte 18k Solid Hvid Guld

Sten Materiale: Ægte, Naturlig Diamant

Center Diamant Vægt: 0.03 carat

Total Diamant Vægt: 0.18 karat

Center Stone Form: Rund Cut

Øreringe Størrelse: ca 5mm

Earrngs Style: 18K Guld Diamant Kvinder Engagement Stud Øreringe

Sikre En Høj Kvalitet

Finish: Høj Poleret

Sten Indstilling: Krog

Alle sten er fast med Bens Indstilling.Ikke limet

Package: Karton eller Plast Box, Anden pakke, der anmodes om, er til rådighed.

Pakken Indeholdt: 1 par øreringe x 1stk øreringe box

Bryllup Sona R

Service 1, Vi udfører tusindvis af udvalg af fine smykker.Hvis du ligesom os for at gøre brugerdefinerede fine smykker for dig, så kontakt os og vi vil være glade for at arbejde sammen med dig en på én.Vores smykker designere er højt uddannede til at arbejde med enhver form for smykker.Vi har lavet mange efterligninger fra kataloger, faktiske smykker og billeder, som er sendt til os. 2, Stempel, forgyldt med emalje og sten farve kan ske i henhold til dine egne krav 3, Vores internationale team tilbyder dig kvalitet, levering til tiden, fremragende kundesupport & bedste priser for et godt køb og en meget tilfreds kunde. 4, Vores flersprogede konto & produktudvikling ledere er glade for at svare på engelsk. 5, Vores produktionsmedarbejdere, eksport-og regnskabsafdelingen sikre, at dine ordrer ikke er produceret og leveret til tiden til den kvalitet, du forventer. 6, kontakt Venligst vores online team, med eventuelle spørgsmål, du måtte have.Du kan kontakte os via e-mail, live chat eller telefon.Om os : Velkommen til En Bedste Smykker Design Co.,Ltd.Vi er en grossist og producent af fine smykker og tilbehør, der er beliggende i Shenzhen, Kina.I årtier, vi levere vores kunder med pålidelige produkter og service til en konkurrencedygtig pris.Uanset om du ejer en lille detail - /engros butik eller store kædebutikker, vi ville være fryd at lytte til, hvad du har brug for.Vores showroom er stedet for, at kunderne kan ikke gå glip af at besøge, da vi har forskellige slags produkter, der findes i stort lager klar til kunderne valg og levering.Med nye kollektioner kommer ud en gang i kvartalet, er vi konstant holde os update med fashion tendenser i hele verden.Derfor, vi er sikker på at du kan finde de stilarter, som du eller dine kunder er på udkig efter.Hvis det er noget virkelig unikt, er vores in-house designere og venligt salgspersonale kan helt sikkert hjælpe dig med at gøre denne idé til virkelighed.At takke for din interesse i vores virksomhed.Tag din tid til at gennemse vores fine smykker butik.Hvis du har brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

HVORFOR Købe Fra os ? 1. Vi er smykker producent, der kan gøre den samlede proces; 2. Egen Professionelle CAD Afdeling for cusotmerized design; 3. Kvalitet, Sikkerhed, Engros-Pris, Ingen MOQ Anmodning.

Form\mønster Pude
Lejlighed Kvinder Bryllupsdag Engagement Fødselsdagsfest
Køn KVINDER
Diamond-Form Runde Form
Bøde eller Mode Fint
Sten Materiale Ægte Naturlig Diamant
Metal Stempel 18k
Vigtigste Sten Diamant
Stil Trendy
Metaller Type Hvid Guld
Tilbage For At Finde tryk tilbage
Mærke AINUOSHI
Certifikat Type Tredjeparts Vurdering
Model-Nummer MA0005
Øreringe stil Fashion Kvinder Diamant Stud Øreringe
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ørering Type Stud Øreringe
Metal Type Real 18K Soild Hvide Guld (AU750)
Side Sten Diamant

Relaterede varer