VamsLuna Intelligent Skærmpanelet 6 Kamre Luft Kompression Udstyr Til Hele Kroppen Massageapparat

Bedømmelse 

kr1 776.61

-3%

kr1 831.56

Ny vare

1 Varer

Tags: komprimere massage, aircondition rens, oneplus 5 usb-port, vamsluna massage, skærm touch, massage træ-fod-massageapparat, air kompression ben massager-massage, mat gummi massage, skulder massageapparat acupoint, bælte, talje massageapparat.

Funktion

- Tilslut to ben på samme tid til at bruge - Hjælper med at Lindre Knæ-Problemer, Ben og Fødder, Hævelse, væskeophobning, Kramper og Ømhed. - Forbedrer Blodcirkulationen og Fremmer Korrekt Funktion af det Lymfatiske System. - Udgivelser Nerve Kompression og Spænding. / Hjælper med at Reducere Venøs Insufficiens og Åreknuder. - Perfekt Efter en Træning eller Træning for Atleter, Sport Opsving; Hurtig Bedring for Alle Atleter. - Ingen bivirkninger.Bemærk venligst, pakning kan udskiftes. -SPIL SKIFTENDE RECOVERY - Giver en meget innovativ løsning til bærbare recovery.Ikke længere ofre, Gendanne hvor som Helst med Recovery Ærmer micro kompressor.Mens små og bærbare, det giver brugere med uovertruffen magt -Alsidig Krop Muscle Massager - Vores Ærmer funktion, der er baseret ud af den normale kredsløbssygdomme flow af væsker gennem vener og kar.Dette reducerer presset i anvendt zoner.Det kan bruges til massage hofter, lår, kalv, fod og lemmer, alle i et møde Bioengineered Puls Recovery System - i Modsætning til den statiske komprimering, der virker ved at klemme på det smertefulde område, inddrivelse massageapparat arbejder på dynamisk komprimering, der direkte påvirker pulsen.At det faktisk fungerer som en muskel pumpe at øge bevægelsen af blod og væske gennem musklerne.Alt i alt er det hjælper i muskel foryngelse og hjælper med at mindske stivhed, stress og smerte -Komprimering Støvler til Atleter: enheden fungerer som en muskel nyttiggørelse massageapparat.Det hjælper i hurtig bedring efter intens træning og fysisk aktivitet.Det fungerer effektivt i triatleter med en digital styring på en behandling.Den recovery-systemet er udviklet til netop at optimere recovery system.Det er også vejledninger, som en træner til at indstille potentielle niveau for målrettede resultater -Passer til Alle Krav: De to ben kompression støvler er designet, så de kan passe til næsten enhver atlet.Nem og effektiv at bruge, vi er sikker på at du vil elske vores Kompression støvler, og hvis ikke vender tilbage inden for 30 dage for en fuld refusion

ARM

TALJE

BEN

Gode Kommentarer fra Kunder

"Forbedre Blodcirkulationen og Føler dig Mere Energisk"

Fordi Luften Kompression Ben Massageapparat forbedre din omsætning, det vil hjælpe med at gøre din krop føler sig mere energisk.Denne energi kan også bidrage til at forbedre sundheden for dine ben, fordi du vil være oppe og bevæger sig, som naturligt kan fremme din omsætning til at holde i bevægelse.

"Hvad er Luften Kompression Ben Massageapparat?"

Luften Kompression Ben Massager er en enhed beregnet til at hjælpe, ikke kun massage benene, men holde dem sunde, og deres omsætning kører godt.De er meget nyttige at bruge, hvis du har tendens til at lide af kramper, dårlig cirkulation, og selv åreknuder.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion 2 Mindske smerter og ømhed
Mærke VamsLuna
funktion 3 Øge omsætning
funktion 7 forbinde to ben på samme tid til at bruge
Funktion 1 For At Afhjælpe Ømme Ben
Spænding 110V to 220V
Anvendelse Fod
funktion 5 Reducere Venøs Insufficiens og Åreknuder.
funktion 6 lymfatisk massage
funktion 8 Genstart Recovery System til Hurtigere helbredelse for Hver Atlet
Trykområde 3.99 kPa til 34.66 kPa
Standard Spænding 220V
Funktion 4 Som en personlig, on-call massage terapeut
Magt omkring 29W
Stik Type EU Stik
Arbejder mode 4 Modes

Relaterede varer