Tilpas Rosa Guld Hjerter Bryllup gæstebog Dekoration Hukommelse gæstebog shadow Box Signatur 3D-Gæst Book Alternativ

Bedømmelse 

kr148.78

-11%

kr169.05

Ny vare

1 Varer

Tags: 5mm bor, book box opbevaring, gæstebog bryllupsfest, tilpas bryllup gæstebog, mødre hukommelse bog, bibliotek bryllup gæstebog, alternative kjole, bryllup gæstebog træ kreative, kat sfære, falsk bog til indretning.

træ fødselsdag, baby shower drop box top, bryllup gæstebog, bryllup gæstebog, plexiglas, egetræ ramme, lasergravering, bryllup gæstebog alternativ, gæstebog alternativ, bryllup tegn

Hvert sæt indeholder:

- Gæstebog;

- Stå;

- Små hjerter;

- En markør pen

Har du også en mulighed for at købe med et skilt boks til hjerte eller uden.

Vores gave gæstebøger er skabt med særlig omhu og opmærksomhed.Vi bruger kun førsteklasses materialer og er opmærksomme på alle detaljer.Vi kan lave en gæstebog af enhver størrelse & farve, vælg din personlige skrifttype og tilføje en specifik tekst.Vi kan sætte en træ plade med navnene på de nygifte, og datoen for brylluppet.Du kan være sikker på, at du vil få et produkt af høj kvalitet, og en dejlig gave der vil minde om denne specielle dag.Det lille træ hjerter til gæsternes ønsker er laser skåret og se stilfuld.

Billeder af gæstebogen er lavet med stærke lind, der giver lang levetid og kvalitet.

Vil du vælge størrelsen af gæstebogen, afhængigt af antallet af gæster på dit bryllup.Hver gæst kan sætte et lille træ hjerte inde i gæstebogen.

hjertet størrelse omkring 3 cm

Vi har 4 muligheder at vælge.størrelse 1:17.5x25cm(7 x10inches) kan holde 30 hjerter

størrelse 2: 20x30cm (8 x12inches) kan holde 50 hjerter

størrelse 3: 22.5x35cm( 9 x14inches) kan rumme 100 hjerter

størrelse 4 : 25x40cm ( 10 x16inches) kan holde 120 hjerter

Størrelsen af feltet, afhænger af antallet af gæster, som du har.Hvert hjerte er 1.2-1.4 ' størrelse(3-3.5 cm), som er den bedste størrelse til at underskrive eller skrive den bedste woshes til par.

TILPASNING, lader meddelelsen i sælger bemærkninger ved bestilling eller sende beskeder til os efter bestilling

1.Rammen farve og baggrundsfarve.

Hvis du don ' t leave nogen detaljer om disse to oplysninger efter 48 timer, vil vi sende det første billede farve af produktet til dig.

2. Gravering af tekst og skrifttype, du kan lide.

Vi accepterer alle sprog til at tilpasse på den store opsats og på login-boksen.Bare overlade detaljerne i sælger noter eller en besked til os.

3.Hvis du ikke ved, hvordan at efterlade noter i sælger noter, kan du sende beskeder til os, umiddelbart efter bestilling.

mønster DOT

Relaterede varer