Krom Guld Frontplade og Bagplade til Udskiftning Shell Boliger Case Cover til Nintendo Skifte Pro Controller

Bedømmelse 

kr122.04

Ny vare

1 Varer

Tags: animal crossing shell, sagen nintendo, knap joycon, shell skifte, ekstra greb ps4 controller, case-control pro skifte, extremerate ps4, hovedstøtte skifter, glæde con vagt, ns dække hus.

Træt af din kedelige standard farve?Dette er den måde at gå!Stor tilpasning mulighed for DIY-entusiaster med et Skifte Pro controller.Læs Før Køb: 1, kan Du ikke fejlagtigt tror, de er-controllere.De er faktisk frontplade og bagplade til NS Pro controller.Den controller, knapper og andre dele er ikke inkluderet. 2, Kræves kunder til at tage ud controlleren til at erstatte din oprindelige shell, og Krævede, at kunderne handy med controller installation; Få, installation, video guide på Youtube ved at søge på "_LUpLBsQfEY".Installation: Installation sværhedsgrad: Medium, Tid: 1 time eller mindre Tålmodighed er nødvendigt: Medium, Se en YouTube video om, hvordan at gøre det selv, midlertidig standsning og genafspilning ofte.Gå langsomt.Check hver forbindelse.Holde dine skruer organiseret.Brug en tweezer til at fjerne og montere båndet kabel.Vær forsigtig, når du tilslutter båndkablet til printkort, den er meget følsom.De første to håndtag skruer strip nemt.Vær forsigtig og ikke over spænd alle skruer.Product Feature: Helt opgradere din Skifte Pro til det eksklusive og stilfulde niveau.Lavet af holdbart giftfri ABS-plast.Metallisk krom skinnende farve ser fantastisk ud, gør din Skifte Pro er meget tiltrækkende.Pakken Indeholder: 1* Frontplade 1* Bagplade 1* 2MM Philips skruetrækker 25* Skruer Bemærk: controller, og andre dele er ikke inkluderet!Betaling 1)Vi accepterer Alipay.West Union,TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling proces ESCROW.

2)Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3)Hvis du ikke kan tjekke ud umiddelbart efter auktionen tæt,vent et par minutter, og prøv igen Betalinger.

Bemærk: Hvis du har besluttet at købe denne vare,bedes du betaler så hurtigt som du kan,så kan vi sende det til dig hurtigere.

Forsendelse

EMS:Nå de fleste af de lande inden for 6 til 8 dage.

DHL:Nå ud til de fleste lande indenfor 4 til 5 dage.

FEDEX:Nå de fleste af de lande inden for 2 til 6 dage.

Kina Post:Nå de fleste af de lande inden for 15 til 30 dage.

Garanti

12 måneder fremstilling er begrænset garanti for defekte produkter.

Hvis du ønsker at sende tilbage den defekte produkter,bedes du først kontakte os og sende os billeder eller video,vil vi diskutere den metode til at løse dette problem med dig.

Bedes du sende den defekte produkter inden for garantiperioden prriod.

Vi vil sørge for de produkter, der er fuldt beskyttet i levering, når emballage,og vi vil gøre vores bedste for at undgå beskadigelse under transport.

Tilbagebetaling Tilbage

1), har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage,det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er ingen UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2) Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer,særlig grund til returneringen,og din po#.

3) Vi vil refundere DIN FULDE WINNIGN budbeløb,efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet,NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Molecularart.dk.ELLER,du kan vælge at få en erstatning.

4) Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Mærke eXtremeRate
Model-Nummer For NS
Kompatibel Mærke/Model Nintendo
Nintendo Model NINTENDO SKIFTE
Bemærk NS Skifte Pro Controller Er IKKE Inkluderet i prisen

Relaterede varer