Elegante Søde Crystal Ugle Vilde Dyr, Figurer, Glas Brevpresser Tabel Ornament Nye Hjem Indretning Xmas Kreative Dyr Håndværk Gave

Bedømmelse 

kr123.51

-7%

kr134.25

Ny vare

1 Varer

Tags: år ugle dekoration, indretning ugle, tin figurer, varsel ugler, glas figurer mennesker, crystal ornament, glas souvenir -, krage glas figur, krystal figurer dyr, indretning hjem.

Kundernes opmærksomhed:Da hver enkelt persons målte værdi er forskellige, kan der være en fejl på 1-5mm.Forstå venligst, at.Produktet er ikke opdelt i racer og køn.

Betaling --------------------------------------------------------------------- 1. Det er bedst at bekræfte, at dine personlige oplysninger er korrekte, før du placerer en ordre, og det produkt, du køber vil blive leveret til tiden efter betaling. 2. Vi accepterer flere betaling.Forsendelse --------------------------------------------------------------------- 1. Det produkt, du køber vil blive afsendt i gang. 2. Vi gør vores bedste for at levere de mest økonomiske og pålidelige fragt service, men nogle gange Hastigheden af shipping er ude af vores kontrol,håber du cna forstår ,tak for din tålmodighed. 3. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os og vi vil give dig et tilfredsstillende svar.Vi vil være ansvarlig for eventuelle skader eller tab, der opstår under transport, er du nødt til at give en høj opløsning billede dokumentation til os. 4. Gratis Forsendelse for Alle ordrer via China Post, luftpost, og Molecularart.dk i vores butik, og hvis du har brug for at modtage hurtigere via kurer,Pls kontakte os .Feedback --------------------------------------------------------------------- 1. Vi stoler på Molecularart.dk feedback og kundernes tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes forlade os 5 stjernede anmeldelser.Vi vil give dig den bedste pris og bedre service næste gang, vi bestiller. 2.Vi vil hjælpe dig med at løse problemet.Giv os en chance for at løse eventuelle problemer.Hvis rækkefølgen er forkert, vi forstår, at du kan være utilfreds, men vi vil gøre vores bedste for at give dig tilfredsstillende resultater.

Stil Moderne
Oprindelse KN(Oprindelse)
Er Smart Enhed No
Tema Dyr
Materiale Crystal

Relaterede varer