Personlig foto gaver Custom dekorative pudebetræk pudebetræk 45Cmx45Cm Pladsen Sovesofa Trykt pudebetræk

Bedømmelse 

kr17.89

-38%

kr29.30

Ny vare

1 Varer

Tags: blank pude, 45x45 pudebetræk, brun pudebetræk, pilowcase, Pudebetræk, kroppen pudebetræk brugerdefinerede, blank pude, sagen pude, brugerdefineret pude, brugerdefineret pudebetræk.

Materiale: Hør/Bomuld

Produkt Størrelse: 45X45CM/30X50CM

Vaske-Pleje:

1 .Maksimale temperatur vask 40 grader celsius. 2. Ingen bleachb. 3. Hænger til tørre i den skyggefulde sted. 4. Ikke Tøjrens.

Påmindelse!

1. Alle pudebetræk er enkelt-sidet udskrivning,bagsiden er ren hamp farve.

2. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

3. Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne,men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.

1. Vi er en fabrik.Vi overhold altid de bedste produkter og tjenester til dig og dine venner.

2. Hvor du købe virksomhedens produkter har kvalitet problemer, bedes du tage billeder til os efter modtagelsen inden for syv dage, vil vi re-sender gratis din favorit produkt, som er vores forpligtelse.

BEMÆRK: Velkommen til engros-og tilpasning af 3D-print-pudebetræk.Brug venligst indkøbsvognen for at tilføje varer, Større ordre, Større rabat!

1. Check venligst tracking oplysninger om sporing hjemmeside.

2. Kontakt os ved besked, i en e - mail, eller trade manager.

3. Undersøg pakken og post omhyggeligt.

1 .Din feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt eller service, så mange tak!

2 .Hvis vores varer eller service ikke tilfredsstille dig, eller nogen spørgsmål, bedes du kontakte os, og give os en chance for at forbedre, før åbne en tvist eller efterlade nogen form for feedback.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Stil Almindelig
Mønster Type Brev
Model-Nummer W072
Bruger Bil
mønster TRYKT
Mærke F&G
Form Pladsen
Materiale Hør / Bomuld
Technics Strikket

Relaterede varer