Raizi 2 Stk 90 graders 8 Tommer Vandfald Søm Setter Granit Bordplade Med Professionelle Tilfælde Manuel Installation af Værktøjer

Bedømmelse 

kr2 440.86

Ny vare

1 Varer

Tags: keystone værktøjer granit, sten hakke værktøjer, granit, granit værktøj, kvinder hånd posen med gratis forsendelse, bordplade køkken, håndvask vask, sten sugekop, roser, RAIZI.

Raizi 2 Stk 90 graders 8 Tommer Vandfald Søm Setter Granit Bordplade Med Professionelle Sag

SPECIFIKATION det er designet til at gøre to emner til at blive en 90 graders vinkel til forskellige materialer som Granit, Sten, Marmor eller andre lignende sten-materiale, og det er meget brugt til køkken ø og bardisk.søm snedker og søm leveler for professionel installation med To 8-tommer hånd pumpe vakuum sugekopper til pålidelig hold og To fine-tuned justerbare greb til præcis nivellering .Lavet med langvarig rustfrit stål komponenter og aluminium stramning håndtag for tunge sten toppe Nem at Bruge: Tryk på luftpumpe til at gøre den sten, søm setter værker.Aluminium balance slider og stramning skyderen for nem justering af planhed og tæthed.Sømme nemt at åbne og lukke ved brug af glatte-drejning riflede roller

DETALJER

OM OS

OM FEEDBACK

Du bedes venligst bekræfte modtagelsen af produkterne efter at du har fået dem.

Hvis du har spørgsmål om produkter, du har modtaget, skal du kontakte os i tide, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet og gøre dig tilfreds.

Vær venlig at give os positiv feedback og 5-stjernede Detaljeret sælgerbedømmelser.

FORSENDELSE

Vi vil arrangere forsendelse i henhold til din Escrow-adresse.Sørg for, at din detaljerede adresse og fulde navn er helt korrekte.

Vær venlig at dobbelt tjekke din adresse, før du fuldfører betalingen.

Hvis du ønsker at foretage nogen ændring ,bedes du kontakte os asap, " eller vil vi sende varen til den adresse, du har tilbage på for oplysninger kun.

Et tracking nummer vil blive opdateret på Molecularart.dk, når din vare er afsendt.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told ,skatter,afgifter eller gebyrer.For yderligere oplysninger kontakt venligst dit lokale toldsted.

Hvis du ikke har modtaget din pakke inden for forpligtelsesperioden, Bedes du kontakte usimmediately for at få hjælp.Vi vil besvare den e-mail inden for 24 timer.

Bemærk:ferie og weekender er ikke inkluderet i arbejdsdage.

Anvendelse Granit, Marmor bordplade installation
Pakke 2 stk søm setter med plastic pakke
Materiale Rustfrit stål+ gummi
Type Hånd Værktøj, Dele
Model-Nummer 90 Graders Sten, Søm Setter
Brug Renovering Team
Diameter af hver pad 205 mm(8 tommer)
Produkt navn Raizi 90 grader, Vandfald Søm Setter

Relaterede varer