Nyeste 4-Farve Ekstrem silikone Cock Bur med Rustfrit Stål-Justerbar Penis Ring Chastity Enhed Sex Legetøj

Bedømmelse 

kr94.51

-30%

kr135.05

Ny vare

1 Varer

Tags: mandlige kyskhed, anti off kyskhed, silicium penis kyskhed, chastity bur, caulk pistol dyse, peni ring, chastity bur ht, Sex Shop, kyskhed bælte, voksne produkt sex.

Fabrikken detailhandel,forskellige design, god kvalitet, fair priser.

Privatlivets fred levering, hemmelige pakke

Denne high-end chastity bur er lavet af vores krop-safe, og er designet til behageligt på lang sigt slid.Kyskhed enheden er let, fleksibel og åndbar, men når låsen er anvendt, dit emne ikke kan få det svært, uanset hvor vakt de er!Den Ekstreme Silikone Cock-Blocker har en robust rustfrit stål justerbar ring, der ombrydes omkring dit emne, er hele pakken, der forlader hans skaft låst inde i åndbar silikone ærme.Med en enestående komfort, dette ventileret silikone chastity bur er den ultimative kyskhed enheden for første timere og alvorlige fetish entusiaster.Nyd spændingen ved at låse din kæreste op, eller opgive kontrol og hånd over tasterne!Silikone bur er let at vaske, krop-sikker og super hygiejnisk.Ventilationsåbningerne giver dig mulighed for at rense dit emne ' s package, mens de stadig bære buret, og ringen er lavet af høj kvalitet rustfrit stål.Silikone ærme er en lille tisse-hul for at hjælpe vandladning, og hele enheden kan bæres under tøjet for fantastisk one-of-a-kind gys!

Materiale: Silikone, rustfrit stål

Farve: Klar Sort Blå rød

Enkelt bur leveres med kun en ring.

Obs: på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Post målt ved hånden, kunne det være 1-2mm forskellige, tak for din forståelse!

Garanti

1. Hvis varen er defekt, bedes du underrette os inden for 7 dage efter modtagelse.Ikke åben konflikt uden kommunikation.

2. Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden 15 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt venligst vores efter servicepersonale, før du returnerer det.

3. Hvis varen er defekt i 1 måned, vi vil påtage os EN MÅDE fragt sende dig en erstatning efter modtagelsen af returvarer.Eller tilbyde refusion (inkluderer ikke fragt), efter vi har modtaget den defekte vare.

4. Hvis varen er defekt efter 2 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil Reparere den for dig, efter du har modtaget den defekte vare.Men du er nødt til at betale ekstra shipping gebyr.

Emballage & Fragt

Vi er meget omhyggelige i pakning af alle detaljer for at sikre en sikker overførsel til dig .Derfor tjek venligst pakken før du underskriver for at modtage det, hvis det er brækket eller beskadiget, kan du lave en rekord med transportøren.På samme tid, kan du tage et foto og sende til os, vi vil løse problemet for dig i den første tid.

Forsendelse af Kina Post, luftpost, skal normalt om 25-59 arbejdsdage at ankomme.Hvis du har brug for de elementer, der haster, bedes du vælger fragt metode EMS og betale ekstra fragt (fragt tid 3-9 hverdage).Og hvis din ordre når 2KG, vil vi sende alle punkter, hvad du har sammenkoblede til dig via EMS/DHL .Det er meget hurtigt.Så velkommen til min butik for at finde de elementer, som du smag.Feedback

1. Alle produkter er 100% originale NYE og testet inden afsendelse.

2. Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan Du efterlade os en 5 stjerner feedback.

3. Hvis du har problemer eller spørgsmål vedrørende din transaktion, bedes du kontakte os inden de forlader enhver form for feedback.

4. Alle e-mails vil blive besvaret inden for 1 arbejdsdag.

Mærke yunman
2 Ring størrelsen S/L
Materiale Polycarbonate
Model-Nummer XCXZ310CSAB
Element Type Penis Ringe
Sjofelt Billede No
Emballage Diskret Forsendelse.
Seksuelt Suggestive No
4 farve til at vælge Klar/ Sort/ Rød/Blå

Relaterede varer