Titanium Plade Periodiske system Laser Mærket TA1 Høj Renhed til DIY Hobby Håndværk Vise Videnskab Gave 100x60x5mm

Bedømmelse 

kr226.93

-7%

kr244.02

Ny vare

1 Varer

Tags: periode tabel af elementer, alu-plade, fiber glas plade, sport graphite plate, periodiske tabel krus ebay, ni zn, håndværk, titanium sofabord, optisk tegning tabel, folie titanium.

Tillykke!Du har lige fundet Magneter og Materialer Producenten!

Dimensioner: 100x60x5mm Farve(r): Oprindelige Farve Programmer: Disse håndlavede terningerne er lavet af ren element, med stor renhed.Med god overflade behandling, enten poleret eller metal mærker, de er bare smukke kunstværker.De er perfekte til element samlinger, dispplay, hobbyer, DIY, eksperimenter, salgsfremmende gave, osv.Tøv ikke med at kontakte os for bulk orden priser.Periodiske Tabel (Alle elementer med blå farve kan være leveret af os)

1. Vi leverer gratis forsendelse for de fleste af de produkter,.Nogle af dem er med økonomi forsendelse og nogle af dem er med hurtig fragt.

2. Kun spores anbefalet post vil vi bruge til ordrer.Tracking nummer vil blive opdateret i den rækkefølge, eller i den rækkefølge besked, når overførslen er foretaget.Du kan se den tracking oplysninger efter et par dage efter den tracking antal indlæg.Velkommen til at kontakte vores salgs-person for at få hjælp, hvis du ikke er i stand til at spore din pakke.

3. For økonomi forsendelse, der er mange muligheder, herunder Molecularart.dk Standard Shipping, ePacket, Singapore Indlæg, Korea Indlæg, POS Malaysia, Særlig Linje Yanwen, POST NL, Tyrkiet Indlæg osv.De fleste af de pakker, som kan leveres inden for 10-35 dage, men for nogle lande, økonomi forsendelse kan tage op til 60 dage (Brasilien kan tage 90 dage).Tøv ikke med at kontakte os hvis vi kan være til nogen hjælp.

4. For hurtig forsendelse, FedEx IE&IP, Saver UPS&Fremskyndet, DHL, DPEX er for det meste bruges.Molecularart.dk Premium Forsendelse, EMS, Jodle, SF Express er også tilgængelige.Hurtig forsendelse tager normalt 4-12 dage for levering.For magneter, kan det tage 1-2 dage mere.

5. Som magneter, de er ikke venlige til luft shipping, som kan blive afvist af lufthavnens sikkerhedskontrol.For at undgå uheld og forsinkelser, vi kan vælge en anden forsendelsesmetode med hvad du har angivet i ordren.Og vi garanterer, at den nye rederier bruger vi vil ikke langsommere end hvad du vælger.

1. Bedes forlade os 5-stjernede DSR bedømmelser, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2. Hvis der er noget problem med de logistik, eller produkter, så sørg for at kontakte os inden de forlader negative feedbacks eller hæve tvist.Vi har fuldstændig aftersales-service-system til din rådighed hele tiden.Kommunikation med os, er altid den bedste og hurtigste måde at løse et problem.

3. Der er altid en måde at løse et problem ved kommunikation og gensidig forståelse.Du kan kontakte os ved enten af nedenstående måder:

A. Via Molecularart.dk Besked eller For Beskeder

B. Via Trade Manager

C. Via e-Mails eller andre kontakter

Mærke HURRIC MAT
Ansøgninger Element Samlinger, Hobbyer, Vise
Funktion Fuldt Håndlavet
Model-Nummer HMME METALLER
Form plade
Materiale Titanium TA1
Størrelse 100mm x 60mm x 5mm
Brug Hjem DIY
Farve Oprindelige Farve
Type Andre

Relaterede varer