Ultraviolet sterilisation pakke for mobile phonessmall element Bakteriedræbende UV-Bærbare Sterilisation, Desinfektion Taske

Bedømmelse 

kr98.78

-42%

kr170.33

Ny vare

1 Varer

Tags: dental sprøjte, uv-taske desinficere, bag disinfect, el-varmere mælk, bærbare steril, mini fad, mælk varmere, dental suction, taske, headphon.

Ultraviolet sterilisation pakke for mobile phonessmall element Bakteriedræbende UV-Bærbare Sterilisation Taske Desinfektion Navn :uvC-ultraviolet sterilisation pakke Størrelse: 23.5 * 18 * 15 cm Materiale: klud Opladning: Opladning via USB -leonard: jeg er ikke blå, grå eller pink for Vægt over 200 g Komponent: desinfektionsmiddel pakke *1 usb oplader kabel *1(80cm) instruktion *1

Funktioner:

1. Uv Sterilisator — Dette sterilisator bruger bakterier til at sterilisere ultraviolette stråler i svære at nå-steder, for at fjerne bakterier og op til 99,9% af bakterier.Tryk på rengøringsknappen så, at indikatoren er lys grøn til at begynde desinfektion; maskinen, vil automatisk stoppe med at arbejde inden for 3 minutter efter rengøring er afsluttet.

2. Store steriliseret plads UV sterilisator kompatibel med mobil-telefoner, op til 6,5 cm.Ideal-til iPod, MP3-afspiller, bluetooth headset, en tandbørste, et ur, legetøj, dummy, briller, nøgler, smykker og andre små genstande.

3. Bærbare sterilisator - vores autoklaver for telefoner har en elegant, ergonomisk og kompakt design, så du kan tage dem med dig, uanset hvor du er.Især dette mobil-telefon sterilisator er drevet af en USB desktop oplader til en bærbar computer, og du kan bruge en mobiltelefon sag at sterilisere din telefon, uanset om du er på farten eller på farten.

4. Et udvalg af gaver, der er pakket i en elegant kasse, dette er en ideal-gave til bakteriel fobi og en nødvendig gadget til dem, der bekymrer sig om hygiejne.Det er også den perfekte gave til bakteriel fobi i dit liv.Bedste ferie Julegaver til fædre, familie og fædre venner.

Type Brænder & Autoklaver
Model-Nummer HS-MJD02
Vægt 200g
Strømkilde Genopladeligt Batteri
Mærke Bimirth
Materiale P. P.
LED bølgelængde 260-280 nm
farve grøn grå pink
Størrelse 23.5*18*15mm
Navn Bærbare UV Sterilisator Pose
Desinfektion tid 3 minutter
Stråling belysning 454 uw/cm2
Spænding 5V 0.1A

Relaterede varer