Ping Wtsfwf 12OZ Silikone Konisk Sublimation Krus Wrap Konisk Krus Klemme For ST-130 ST-210 Sublimation Maskine

Bedømmelse 

kr181.02

-50%

kr369.36

Ny vare

1 Varer

Tags: varme krus tryk, sublimation silikone film, unikke krus, side varmen tryk på maskine, WtSFWf, sublimation maskine silikone, thermo sublimation silikone, tryk på krus, krus wrap, sublim.

Freeshipping Wtsfwf 12OZ Silikone Konisk Sublimation Krus Wrap Konisk Krus Klemme For ST-130 ST-210 Sublimation Maskine

12OZ Konisk Krus Wrap Til 210 ST/ST 130 Krus Sublimation

Pls vælge krus wrap for st-210 eller st-130 krus tryk på.

Nogle lande er freeeshipping,andre er ikke, men billig forsendelses omkostninger.

Krus Wraps røde og to blå farver,som alle er egnede.

Forsendelse:

Sublimation viden

DIY billeder, du kan lide på sager,t-shirts,krus,tallerkener, så på med print,du har brug for vores varmen tryk på printer maskine til at realisere din idé

vi kan levere komplette sæt sublimation-produkter og teknisk service.

1.Epson inkjet printer i din lokale til at printe billeder ud(EPSON R230,R270,R290,T50=L801,1390=L1800,1400,1430).købe i dit lokale.

2.sublimation heat tryk på printer maskine,kan vi levere.

3.som for sublimation tilfælde udskrivning,sublimation tilfælde,metal skimmelsvamp,sublimation blæk sublimation papir er inneed,kan vi levere dig.

4.som for krus,tallerkener udskrivning,sublimation krus eller tallerkener,krus eller en plade klemmer er i brug,kan vi levere klemmer, krus eller tallerkener, som kan købes i dit lokale, fordi disse er nemme at bryde i transport.for materiale,der er af glas,keramik og plast.ethvert materiale, som skal bære 200degrees eller mere og har sublimation lag.

5.udskrivning på nylon eller polyester tøj skal sublimation blæk og papir.udskrivning på bomuld tøj skal dye sublimation blæk og transmax papir.vi kan levere.

Payement Måde:

Vi accepterer Alipay i prioritet,

Hvis du ønsker at betale via paypal,pls kontakte os for at få paypal-konto

Køber Beskyttelse:

Vi vil gøre vores bedste for at løse alle problemer med køber.

Vi vil spore varer, forsendelse og ofte minde køber til at kontakte det lokale postkontor eller hurtig til at få varen hurtigt, når varerne ankommer til lokalbefolkningen.

Vi vil også forlænge leveringstiden, indtil køber får varerne.

Returnering og Refundering

Vare(r) skal returneres inden for 14 dage efter modtagelsen.Vi vil ikke refundere shipping gebyr på afkast, der er ikke-defekt

Alle returnerede forsendelse omkostninger, vil være købers ansvar

Alle produkter skal returneres i den originale emballage, herunder alt tilbehør og dokumentation, der blev leveret med produktet.Returvarer skal emballeres korrekt for at undgå skader under forsendelsen.Produkt(er) skade under transporten, vil ugyldiggøre garantien.

Feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Mærke WtSFWf
Spænding 110V
Model-Nummer 12OZ krus wrap
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer