Justerbar fiskehjul Balancer Anti-kollision Fiskeri afbalanceringsmaskine Spinning Hjul Brugerdefinerede Balancer Enhed Fiskeri Tilbehør

Bedømmelse 

kr83.52

-16%

kr99.45

Ny vare

1 Varer

Tags: red chain 9 speed, shirt plaid small, red carbon wallet, sko kinder blik, red chiffon cover, sko strik spædbarn, red chevy caprice, rød chanel hættetrøje, shirt placebo man.

Justerbar fiskehjul Balancer Anti-kollision Fiskeri afbalanceringsmaskine Spinning Hjul Brugerdefinerede Balancer Enhed Fiskeri Tilbehør

Features: Denne fiskehjul balancer er lavet af kvalificerede aluminium, solid, fast og holdbart at bruge, sikrer en lang tjenesten tid.Kommer med balancering vægte, fjedre, ringe og pakninger, nem at installere og nem at bruge.Du kan tilføje forskellige mængde af en afvejning af vægt i henhold graden af balance i dit fiskeri hjul hjul til at nå balance. 3 farver til at vælge, mini og bærbar, nem at bære.Fantastisk tilbehør til fiskeri entusiaster.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye og Høj Kvalitet

Materiale: Aluminium Legering

Farve: Guld, Rød, Grå (valgfrit)

Størrelse: Ca. 47 x 11mm / 1,8 x 0,4 tommer

Velegnet til Shimano & for Dawa

Vægt: Ca. 20g

Packing Liste:

1 x fiskehjul Balancer

1 x Dekoration Ring

1 x Dekoration Ring Pakning

5 x Balancing Vægte

2 x Springs

Du Kan Klikke på for at Få Rabat ..........

Om betaling:

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Molecularart.dk behandles af Alipay.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Tilbagebetaling:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Molecularart.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Fiskehjul Type som beskrevet
Lokkemad Type Falske Agn
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke YOSOO
Fangstmetode Spinning
Stilling Ocean Båd Fiskeri
Model-Nummer fishing reel balancer

Relaterede varer